Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Sos, miert nem mukodik az eger?

Sos, miert nem mukodik az eger?

Figyelt kérdés
reggelre eltunt a kurzor,vettem egy uj egeret,hathaelromlott,de az ujjal se jo,mi lehet a baj?
2014. márc. 3. 09:41
 1/8 Tengor ***** válasza:
Eltűnt? Az hogy? Nem látszik sehol a képernyőn? Nem lehet, hogy csak a kurzor lett átlátszónak definiálva?
2014. márc. 3. 10:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem.Azt se tudom, hogy lehet olyat csinálni:)Ha átlátszó,akkor hogy látod,mire kattintasz???:)
2014. márc. 3. 10:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Az jelent meg a képernyőn,hogy a tálca zárolva lett. de én nem nyomtam meg semmit rajta.:)) Rejtély...
2014. márc. 3. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
2014. márc. 3. 10:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom ,mi történt, most magától visszajött az újjal,mindjárt megnézem, a régivel is jó e.
2014. márc. 3. 10:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi,így már inkább nem nyúlkálok bele az egérmutató beállításaiba.

Nem nagyon értünk hozzá a férjemmel,a fiunk szokott ilyeneket csinálni, de most külföldön dolgozik...:)

A férjem nyomkodott valamit,őse tudja mit, és magától visszajött a kurzor.

2014. márc. 3. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
a lényeg hogy müködik:)
2014. márc. 3. 11:08
 8/8 A kérdező kommentje:
na igen.....szellem jarkal biztos nalunk,mert az elobb meg gepelni nem lehetett. Utana meg az is megjavult...nem ertem mi van ezzel a geppel most!
2014. márc. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!