Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen internetet vegyek?

Milyen internetet vegyek?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy lecserélem a netem mert ez 1mbps és már kéne gyorsabb, de nem tudom, hogy milyen internet a jó ami nem baszakodik sokat meg nem megy el sokszor stb. Meg kéne egy honlap is, ahol mutatnák a sebességét meg az árát is! Előre is köszönöm!
2009. dec. 12. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Enternetet ne, ők drágák, GTS datanetet se, mert ő meg szakadoznak.
2009. dec. 12. 19:43
 2/11 anonim ***** válasza:

és akk hol ? nagyeszű

????

UPC

vagy

Digi én szavazok a UPC-re

2009. dec. 12. 19:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Komárom-esztergom megyébe kéne internet, meg egy honlap nekem ahol megnézhetem az árakat meg a gyorsaságokat is!
2009. dec. 12. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

tessék ajánlottam a UPC

én is ezt várom h jöjjenek és bekössék ;)

2009. dec. 12. 21:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez a upc akkor komárom-esztergom megyébe is van? (Esztergom-kertvárosban) és láttam upc honlapján azt a garantált 5mega letöltést 5ezer környékén, akkor 5ezerért olyan gyorsaságút bekötnek ide? Mert mi most 5ezret fizetünk 1megáért kb.. és ez nagyon jó lenne ha garantált 5mega lenne és 5ezer környékén ami kint van upc honlapján! Ha itt is beköttetik akkor lehet ezt weben is rendelni, nem?
2009. dec. 12. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
A UPC egy fos. Ott a T-home csomag. A T úgyis megvette a Matáv minden vonalát, a UPC meg azokat bérli, rohadtul nem olcsóbb és nem véletlenül nem ajánlják. Figyelik az adatforgalmadat és korlátozzák is ha nekik nem tetszik.
2009. dec. 13. 01:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Most néztem a t-home honlapját és az van, hogy # 5 Mbit/s maximális letöltés

Garantált letöltési sebesség:

DSL esetén 1Mbit/s,

Kábelnet esetén 500 kbit/s,

Optinet esetén 2,5 Mbit/s

# Feltöltés: DSL és Kábelnet esetén

max. 500 kbit/s, garantált 192 kbit/s,

Optinet esetén max. 2,5 Mbit/s, garantált 1,25 Mbit/s

1 éves hűségidővel T-Home tévé és telefon mellé bruttó

3 850 Ft/hó Azt szeretném tudni, hogy dsl esetén meg kábelnet esetén optinet esetén azok mik?

2009. dec. 13. 08:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg ott van az, hogy garantált, hogy 5megabites net és pl. garantált 1,25 meg 2stb. akkor a garantált az az lesz, hogy kb. olyan gyors lesz a net, nem?
2009. dec. 13. 08:39
 9/11 anonim ***** válasza:
A garantált sebesség azért van kikötve a szerződésben hogy ha mondjuk szar kerül a hálózatba és lassú, akkor se rázza mindenki az öklét. Nekünk Bnet-es csomagunk van, de az abban lekötött minimum sebesség még sosem volt probléma mert nem csökkent le idáig egyszer sem.
2009. dec. 13. 09:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű, hogy 5megabit környékén lesz a net, de ha valamitől belasúl a rendszer akkor leveszi a garantáltra kb.? Mi az, hogy DSLnet esetén Kábelnet esetén Optinet esetén stb.? Lehet kérni, hogy melyiket szeretném megkapni és ha belassúl a rendszer akkor annyira le lassúl mint ami garantálton van?
2009. dec. 13. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!