Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet facebookon...

Hogyan lehet facebookon baratokat szerezni?

Figyelt kérdés
Rendes,normalis emberekkel ismerkedni a facebookon.

2014. márc. 1. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha nem ismered és bejelölöd akkor vagy nem jelöl vissza vagy nem beszéltek. Gondolj bele te mit szoktál csinálni ha egy ismeretlen bejelöl.
2014. márc. 1. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, hány éves lehetsz, de ha nem vagy menő, akkor úgysem fogsz találni senkit. nyilván az egyik indokot most mondtam el, az igazi normális embereknek meg már megvan az a barátiköre, és tapasztalatból mondom, az ilyenek max kihasználnának, ha nagyon erölteted az ismerkedést, aztán meg később megmondja, hogy nem is kötelező veled beszélnie, hiszen van elég barátja.
2014. márc. 2. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozol egy csoporthoz, a nevéből megtudod hogy mi érdekel téged pl.Autók kedvelők , és ott írogatsz majd bejelölőd aki szimpatikus neked, de ilyen beszélgetős barátokat inkább Chat-en keress.
2014. márc. 2. 13:34
 4/5 anonim válasza:

Van valami hobbid, érdeklődési köröd? Mert rengeteg csoport van a Facebookon és ott lehet egy kicsit szocializálódni, kommentelgetni, kérdéseket kiírni, megbeszélni azokat a dolgokat, amik érdekelnek stb. és így könnyebben lehet ismerősöket, barátokat szerezni ráadásul meg is lesz egy közös érdeklődési pont, amin el tudtok indulni az ismerkedés felé :)

Egyébként meg itt vagyok én is, írj rám privit, szívesen ismerkedem. 24L

2014. márc. 6. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg a való életben barátokat, ismerősöket szerezni, aztán őket bejelölheted fb-on is.

De ha mindenképpen a fb-on szeretnél ismerkedni, akkor én is azt tudom javasolni a vaktában való bejelölgetés helyett, hogy az érdeklődési körödnek, hobbidnak megfelelő csoportokhoz csatlakozz, vagy keress valamilyen direkt barátkozási céllal létrehozott oldalt vagy csoportot.

2014. márc. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!