Tudtok ilyet esetleg (többi lent)?
Szeretnék pénz keresni neten a másik állásom mellett.Értek a számtech dolgokhoz pl :Intro készítés gép összerakás webblapkeszites és még sok más..
Ezekből lehetne pénzt keresni? Vagy még gondoltam bitcoin bányászathoz de nem tudom,hogy megéri e.?Ill szeretnék ehhez egy céget csinálni ahol intrókat videókat készíteni csak nem tudom hogy lenne e benne pénz.Kérlek segítsetek milyen véget lehetne amivel keresni is lehet.Köszi
Nem hiszem hogy intro készítésben lenne annyira potenciál egy hónapba lehet 1 - 2 megrendelés de nem több, esetleg megpróbálhatod feltenni szolgáltatásod apród-ra és felmérni hogy lenne-e egyáltalán megkeresés ha nem hanyagolandó.
Amiben lehet potenciál az a webdizájn, logók tervezése, grafikai elemek tervezése stb.
Bármivel lehet keresni, ha elég jó vagy benne.
Az intro készítésnek ki lenne a célközönsége? Az a néhány általános iskolás, aki a videórögzítő programot is torrentről lopja?
A bitcoin bányászat kb mint a lotto. Befektetsz, ha szerencséd van, akkor nyerhetsz vele, ha nincs, akkor buktad a dolgot. A legtöbbeknek a befektetett áram árát nem hozza vissza, nem hogy profitot is termeljen. (ezt persze te is ki tudod számolni könnyen)
A felsorolt skillek közül a honlap készítés, ami a legjárhatóbbnak tűnik, igaz itt is tele van a piac Pistikékkel, akik növelik a megrendelők bizalmatlanságát.
A helyedben kiismerném a HTML, CSS, PHP, MySQL relytelmeit olyan mélységig amennyire csak lehetséges. Kiismernék 1-2 weblap motort, 1-2 CMS-t, 1-2 webshop motort. Készítenék néhány bemutató oldalt.
Ha ezek megvannak elkezdeném bújni a szakoldalakat, hátha valakinek pont a te szolgáltatásidra van szüksége.
Kell egy ügyvéd, és az elvégzi a cégalapítási mizériát.
Viszont amíg nincs meg a kellő tudás, addig nincs bevétel. Addig egy megalapított cég, csak veszteséget termel.
Pénzt keresni hivatalosan csak akkor fogsz tudni ezekkel a szolgáltatásaiddal, ha jogtiszta szoftverekkel teszed. (Távol álljon tőlem, hogy ennek az ellenkezőjét feltételezem, bár nem túl sok magánszemélyt láttam aki jogtiszta PS, SonyVegas, Windows tulajdonos)
No már most, tudom vannak ezekhez hasonló ingyenes programok is, de te emlegetted többek közt a PS-t.
Hogy hivatásból foglalkozz ezzel, ahhoz nem feltétlen kell cég, csak számlaképesnek kell lenned. Ahhoz egy más típusú adószám jár, biztos eligazítanak az illetékes APEHnél.
Bár ennek vannak hátulütői is, mert ha magánszemélyként dolgozol, akkor a teljes vagyonoddal felelős vagy a tetteidért.
Ha céget szeretnél alapítani, akkor ahhoz a legideálisabb cégforma a KFT, mivel ott korlátolt felelősséged van, mint magánszemély. A KFT alakítás viszont pénzbe kerül, tavaly még 500.000 csilingelő magyar forint volt a minimum tőke + a vele járó egyéb költségek (engedélyek, papírmunkák, könyvelő megfizetése, stb...).
Tehát nem olyan egyszerű a dolog, hogy Pistike kitalálja, hogy ezentúl zsebpénz kiegészítésként ilyeneket csinál hivatásként, mert jönnek a csúnya bácsik, kérik a szoftver eredetiséget tanúsító papírokat és ha az nincs, akkor annak csúnya vége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!