Tunngle program törlése után miért nincs internet?
Figyelt kérdés
A helyi kapcsolat azt írja ki, hogy nincs hálózati hozzáférés. Próbálkoztam már a kapcsolat letiltásával, router újraindításával, de egyik sem vált be.2014. febr. 28. 01:16
1/5 A kérdező kommentje:
Most nem azonosított hálózatot ír
2014. febr. 28. 01:21
2/5 anonim válasza:
elsőre azt határold be,hogy hol van a gond,
-írsz itt routerről,odáig jó e a net ?
-ha az még jó,akkor jön a te géped,/másik laptop tud e csatlakozni a netre ?/
3/5 anonim válasza:
lehet, szemetet hagyott, mint ahogy a cfosspeed. kiválasztod a kapcsolatot és tulajdonságok... Ott elvileg IP4 IP6 et ilyenek vannak, ott nézd meg nem rakott-e be valami plusz dolgot...
4/5 anonim válasza:
Próbáld úgy hogy a modemet áramtalanítod pár másodpercig aztán bedugod újra volt már nekem olyan hogy csak ez oldotta meg problémát !
5/5 A kérdező kommentje:
Áramtalanítással már próbálkoztam. A routerhwz még eljut a net mert mással lehet csatlkozni. A tulajdonságokban ilyenek vannak sajnos nem tudom mi az oda való és mi nem. Qos csomagutemezo
Fájl és nyomtató
Reilable multicast protokol
A tcp ip 6
A tcp ip 4
Kapcsolati réteg topológiafeltérképezőjének i/o illesztője
Kapcsolati réteg topológráfiafelderítési válaszadója
2014. febr. 28. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!