Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell használni pontosan...

Hogyan kell használni pontosan a torrentet?

Figyelt kérdés

ne nézzetek nagyon hülyének, de még nem használtam és szeretnék letölteni filmeket, a program maga le van töltve

innentől mik a lépések?

valaki el tudná nekem pontosan magyarázni?

köszi

2009. dec. 11. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Regisztrálnod kell egy torrent oldalra amik többsége meghívós. Utána megkeresed ami neked kell, megnyitod a programmal amit elvileg már letöltöttél és letöltöd. Ezt vissza is kell tölteni mert így lesz arányod. Nagy vonalakban ennyi de neten sok dolgot írnak erről meg majd idővel kitapasztalod :)
2009. dec. 11. 22:03
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi :) igyekszek majd
2009. dec. 11. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
www.bittorrent.lap.hu Ha innen indulsz el, sok minden megvilágosodhat. Először telepíts egy programot utorrent, azureus, bittorrent, ezek a népszerűbbek. Utána ha letöltöd a torrent kiterjesztésű fájlt, ez a progi megnyitja és elkezdi neked letölteni a cuccot.
2009. dec. 11. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Előbb-utóbb magadtól rájössz, én sem a bittorrent.lap.hu vagy bármilyen más oldalról tanultam.

Elsőnek szerintem kísérletezz valami publikus oldalon, pl. thepiratebay.org

És akkor a lépések:

1. Regisztrálj egy oldalra, de lehet publikus oldalról is tölteni, akkor nem kell regisztrálni,de ott nagyon sok a leecher (aki még tölti le a cuccot), és kevés a seeder (aki már letöltötte a cuccot, és most tölti fel a többi embernek).

A legjobb oldalakra meghívás van, előbb-utóbb talán sikerül bekerülnöd jobb oldalakra is, de kezdésként (ha csak nem ismersz valakit) gyengébb oldalakon fogsz indulni.

2. A trackerről letöltöd a torrent-et, ez egy pár Kb-os fájl lesz, amit ha letöltöttél és megnyitod a torrent program (utorrent erősen ajánlott) felhozza, hogy milyen fájlok vannak ebben a torrentben (ezt majd észreveszed ha ott tartasz), kiválasztod ami neked kell, leokézod és már tölti is.

3. Ha letöltötted maradj seedelni (privát trackereken előírás, hogy legyen x arányod,publikuson nem tudnak kirúgni, mert nincs regisztráció, de ha gyors a feltöltésed, akkor azért pár órát szerintem maradhatsz).

Ennyiből már meg is van az egész, torrent készítésre még gondolom nem lesz szükséged, se az ilyen dolgokra.

2009. dec. 12. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!