A Vodafone ZsebNet mobilinternet csomaggal kapcsolatban lennének kérdéseim?
Szeretnék mobil internetet, még soha nem volt nekem, és ezért fordulnék ide néhány kérdéssel:
-Külföldön használható?
-Nagyon régi a számom/SIM kártyám (kb. 8 éves vagy annál is több) ez jelenthet problémát?
-Azt tudom, hogy 1 hónapig van érvényben. Ez ugyebár azt jelenti, hogy mindig hó elején vonják le a pénzt és kapom meg a netet (tehát nem úgy hogy mondjuk márc. 10-től kérem akkor az április 10-ig lesz)
Netinfo használatához kell bármilyen regisztráció?
(Valószínűleg ZsebNet100 lesz)
Előre is köszönöm!
"-Külföldön használható?"
Igen, de nem az itthon érvényes tarifákkal, hanem sokkal drágábban. Bővebb információ itt: [link]
"-Nagyon régi a számom/SIM kártyám (kb. 8 éves vagy annál is több) ez jelenthet problémát?"
Igen. A nagyon régi SIM kártyáknál előfordulhat, hogy nincs regisztrálva a 3G hálózatra és ebben az esetben csak a nagyon lassú internetkapcsolatot biztosító 2G ( EDGE ) hálózat érhető el.
Ha ez bekövetkezik, akkor ingyen cserélik az ügyfélszolgálataton a SIM kártyát.
"-Azt tudom, hogy 1 hónapig van érvényben. Ez ugyebár azt jelenti, hogy mindig hó elején vonják le a pénzt és kapom meg a netet (tehát nem úgy hogy mondjuk márc. 10-től kérem akkor az április 10-ig lesz) "
Nem feltétlen hó elején. Ha egyedi számlázási ciklusod van ( márpedig a legtöbb esetben ez szokott lenni ) akkor az egyedi fordulónapodon fogják levonni a pénzt.
Ha ezt a fordulónapot nem tudok, hívd az ügyfélszolgálatot.
"Netinfo használatához kell bármilyen regisztráció?"
Nem.
Csak be kell írni a [link] címet a Vodafone mobilinternet előfizetésed használatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!