Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen filmes warez oldalakat...

Milyen filmes warez oldalakat ajánlanátok ahová, ha regisztrálok is, azt kapom, amiért fizetek, tehát nem vernek át?

Figyelt kérdés
Pár új filmet szeretnék letölteni, amit régen használtam oldalt, megszűnt, engem soha nem vertek ott át. Mit ajánlotok? Nem baj,hanem ingyenes,csak ismerten megbízható legyen!
2009. dec. 11. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Mivel ez volt a kérdés: én nem ajánlok ilyen oldal.

De ha nem ez lett volna a kérdés akkor sem tudom.

2009. dec. 11. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezzel az oldalal még nem volt problémám: [link]
2009. dec. 11. 16:59
 3/7 A kérdező kommentje:
elsőnek: szerintem nem vágtad mit kérdeztem, ja! vagy fogalmad nincs róla.
2009. dec. 11. 18:31
 4/7 A kérdező kommentje:
2. nagyon kösz,kipróbálom.
2009. dec. 11. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
második vagyok. különben nem meg szünik hanem át költöznek. Nem tul törvényes hogy moziba még nincs a film se, de neked meg van dvd-n :D
2009. dec. 12. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:

18:31

Szerintem tudom mire gondoltál, de ha nem tudom akkor azért, mert nem fogalmaztál elég pontosan.

Gondoltam egy fizetős FTP oldal kell, ahonnan csak total commanderrel vagy flashfxp-vel lehúzod a cuccokat azt meg is vagy.

Előző:

Olyan nincs sehogy, hogy hamarabb van meg dvd-n (de csak cam-os verzióba), mint moziba, de értem mire gondolsz.

2009. dec. 12. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
12:42 Csak saját tapasztalat. Pl Jégkorszak 2 orosz másolat r5 hangal itthon még nem játszották. csak azért irtam.
2009. dec. 12. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!