Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért tölt iszonyatlassan az...

Miért tölt iszonyatlassan az összes videó miközben a netem full gyors és a letöltés is 800-zal megy? (videó nézése közben persze nem töltök le még mielőtt beírnátok)

Figyelt kérdés
egyedül a youtube-on tudok nézni videót mert ott nem akad meg egyszer se még full hd-n se. de más oldalakon 5 percet kell várni míg 1 percet betölt. és változó mert valamikor meg normális. hiába frissítem a flash playert mert másik böngészőn is ez van.
2014. febr. 23. 15:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
1. osztály meg volt? Tudod, ahol a mondatvégi írásjeleket tanítják. És ahol nem írnak 4 ?-et meg ....-ot minden mondat végére.
2014. júl. 13. 17:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Felesleges vitatkozni vele, fogalma sincs a szerver-kliens felépítésről csak a szája jár, aztán meg talál egy olyan megoldást, ami nem csak hogy kapitális baromság és semmit se ér, hanem még kártékony program is:

[link]

Gratulálok, további sok sikert a gyors netedhez, én is szoktam rakni egy talicskakereket a kocsimra, ha nem jó a sebességváltó!

G.

2014. júl. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!