Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan csatlakozhatok a...

Hogyan csatlakozhatok a telefonomról kábeles routerre Wi-fi vel?

Figyelt kérdés
LEhet hogy kicsit értelmetlenül fogalmaztam meg de szeretnék a kábeles routeremre telefonnal csatlakozni,nélkül hogy valamivel kéne bőviteni a routert.

2014. febr. 23. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

milyen routered van most?

Mert lehet, hogy nincs benne wifi.

Van a hátuljában egyáltalán antenna?

[link]

2014. febr. 23. 14:43
 2/13 P.O.C. ***** válasza:

Minden típusfüggő. A szolgáltatók szoktak sima modemet, és Wi-Fi routerrel kombinált modemet is adni. Kérdés neked milyen van.

Sima modemhez kell venned Wi-Fi routert, modem-router esetében meg csak engedélyezni kell a Wi-Fi részét.

2014. febr. 23. 15:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Sajna csak olyan elosztó dobozom van ami eloszti a netek digitális tv re megy meg a gébbe meg fel a tetőre :D
2014. febr. 24. 19:23
 4/13 A kérdező kommentje:
am meg TL-R860
2014. febr. 24. 19:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, ez is egy router.

Viszont ez csak sima router nincs benne wifi

[link]

2014. febr. 24. 19:28
 6/13 P.O.C. ***** válasza:

Így van, ez csak egy sima vezetékes 8 portos router. Lehet bővíteni Access Point -al:

Ennek például az AP módján kívül jelismétlő üzemmódja is van és meglehetősen olcsó:

[link]

Csak be kell dugni valamelyik LAN portba és beállítani az AP módot és kész is vagy.

De akár teljesen lecserélheted az egész routert Wi-Fi -sre: [link]

Ez gazdaságosabb, mert csak egy fogyasztód lesz, és ezen is találsz 4 db LAN portot.

2014. febr. 24. 20:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megy a zöld pacsi
2014. febr. 27. 21:34
 8/13 A kérdező kommentje:
Hallottam olyanról,hogy a kábel egyik foglalatába megy a LAN kábel a másik meg a micro usb kimenet ez segithet?
2014. márc. 23. 20:59
 9/13 P.O.C. ***** válasza:
Nem igazán értem miről beszélsz.
2014. márc. 23. 21:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: neked egy olyan routered van amiben nincs beleépítve e wifi . A Telefonod viszont csak wifi-n keresztül tud kapcsolódni egy routerre, onnan pedig a netre.

Létezik egy usb-Ethernet átalakító , de nem ismerem mennyire megbízható, melyik Androidos rendszeren képes gond nélkül működni. Itt a videóban egy 4.2.2-es rendszerrel működő tabletet kötöttek rá UPC kábelnetre:

http://www.youtube.com/watch?v=tvu33kshlSY

De biztos vagyok , hogy akármilyen telefon, akármilyen átalakítóval és akármilyen nettel együtt biztosan nem fog működni...

2014. márc. 24. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!