Nincs híreket közlő, "kommentmentes" Facebook oldal?
Eddig a Magyar ATV-t lájkoltam és megjelentek mindig a hírek. Sajnos a hírek alatt a többi lájkoló kommentjeiben szidja agyba-főbe a politikusokat, vezetőket, ami eléggé zavaró. Mindenhol hülyézik összevissza a Fideszt és az Orbánt. Ha nem látom a kommenteket, akkor is már előre tudom, milyenek lehetnek a szokásos színvonalas kommentek.
Nézegettem a HírTV Facebook oldalát, de úgy láttam, ott nem tesznek fel híreket nagyon. Vagy ha mégis, ott meg biztos Orbánt istenítik a kommentelők és a kommunistákat szidják, amire megint nem vagyok kíváncsi.
Nem tudtok valami normális hírközlő oldalról Facebookon? Tévét nem nézek, ezért is jó, ha innen értesülök róla, mi folyik a nagyvilágban.
Igazatok van.
Viszont nem is a trollok zavarnak. Az ATV nézői utálják a Fideszt és szidják az Orbánt. A HírTV nézői meg a zsidókat szidják. Minden komment teljesen felesleges, mindenki csak szid valakit. Az összes hírnél ugyanúgy szidják a másik oldalt, felesleges megnézni a kommenteket.
Az ATV direkt odaírja a hírhez néha, hogy "Komment?" "Vélemény?", ahelyett, hogy teljesen letiltanák a kommenteket. Kit érdekel, hogy ki mennyire utálja az Orbánt és mennyire tudja jól, mit kéne másképp csinálni a Fidesznek. Fárasztó az összes hír alatt ezt olvasni.
Ha tiltaná az ATV a kommenteket, egész jó kis informálódási lehetőség lenne.
Megpróbálom lájkolni a HírTV-t, hátha ott is kiteszik a híreket és hátha nincs akkora ócsárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!