Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Drakensang Online hack?

Sarkany21202 kérdése:

Drakensang Online hack?

Figyelt kérdés
szeretném letölteni a Drakensang Online Cack.ot de nem engedi mert rámegyek arra hogy download és bead olyat hogy 1 új Ipad 5 szerencsés győztese lehet de van ott olyan is hogy letöltés most arra is rákattintok és ott sem tölti le hogyan lehetne letölteni vagy tudnátok ebben segíteni?

2014. febr. 21. 13:09
 1/2 Tengor ***** válasza:
80%

Mi ah a cack?

Arra gondoltál már, hogy az ilyen oldalak az olyan debilekre utaznak, akik bármire hajlandóak, hogy előnyhöz jussanak mással szemben?

2014. febr. 21. 13:14
 2/2 A kérdező kommentje:

1.Bocs Elírtam

2.Már van 31-es a Mágusom és 28-as a kalandvadászom és 21-es a sárkányharcosom nagyon sokat játszottam vele és nagyon kevés benne az andermantom úgyhogy szeretnék 1 kis andermant támogatást és magyarázd el hogy mit jelent az hogy debil mert nem tudom,hogy mit jelent

2014. febr. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!