Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Fb zsenik, meg nem is tudom,...

Fb zsenik, meg nem is tudom, h kik kellenek ide! Hogy lehet letölteni egy olyan hanganyagot, ami az ott van az üzenetek között, s egy play gomb van csak a csíkon, meg a futásideje?

Figyelt kérdés
Semmi olyat nem látok, h letöltés sajna, de biztos olt már sok embernek ilyen, nem?

2014. febr. 19. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Firefox, és a Downloadhelper kiegészítő
2014. febr. 20. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Ezek után hogyan tovább, még ezt pls.

Jobb gombbal rámegyek a hanganyagra, s utána mire menjek, h le tudjam tölteni? Nincs sima download sehol sajna. :(

Kicsit fejtsd ki kérlek! :)

2014. febr. 20. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a FlashGot-ot használom a Firefox-hoz. Ha egy adott oldalon van bármilyen dolog (kép, videó, hangfájl) amit le lehet tölteni, akkor elkezd villogni egy kis ikon és egyszerűen arra kell rákattintani, hogy le tudjam tölteni amit akarok.
2014. febr. 20. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:

De ha erre gondolt az első válaszoló, akkor ezt ajánlom:

[link]

2014. febr. 20. 21:07
 5/6 A kérdező kommentje:

hát leszedem azt is akkor, mert ezt a hülye hanganyagot le akarom szedni vhogy.

3-as: ezt a hanganyagot akkor valszeg lebírnám szedni ezzel a flashgot-tal is???

2014. febr. 20. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, persze :)
2014. febr. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!