Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A videók elején, bedob hírdeté...

A videók elején, bedob hírdetést, amin számol olyant, hogy "skip ad" szóval nem a normális, meg máshova is dob be hirdetéseket, ez valami vírus lehet nem?

Figyelt kérdés

Meg random szavakat aláhúz meg világoszöldek lesznek.

Remélem valaki tudja,hogy hogyan lehet ezt megszüntetni, mert nagyon felbasz már.

2014. febr. 19. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

telpítsd fe és nem fog többet megjelenni. Amugy nem vírus

2014. febr. 19. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:

... a skip ad azt jelenti ,hogy hírdetés átugrása... az egy sima reklám, ha visszaszámolt akkor kattints rá!

ez nem vírus...

visszakérdés:

hány éves vagy?

mi a hajszíned?

2014. febr. 19. 21:03
 3/9 A kérdező kommentje:
ezt a jó előbb feltettem, de semmi változás nincs, ugyan úgy bezöldülnek a szavak ...
2014. febr. 19. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:

de több videón és több féle oldalon is ugyan úgy megjelent az a visszaszámolós cucc. Meg YT-on nem szokott ilyen lenni.

"Ads by websave" ez van minden fura hirdetés alatt

2014. febr. 19. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Skyp ad a jobb felső sarokban van?
2014. febr. 19. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:

jézusom xD szakadook xDD

az csak egy reklámoldal!

ne törődj vele!

2014. febr. 19. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:

lefényképeztem meg be is karikáztam, hogy lássátok mi a problémám:

[link]

ha ráviszem az egeret, még hülyeségeket is ad ki.

2014. febr. 20. 15:35
 8/9 A kérdező kommentje:

meg eddig ilyen nem volt YT-on:

[link]

De ha máshol nézek vidit (másik oldalon) akkor is ezt adja be. Ne mondjátok már, hogy minden hol ugyan az a hírdetés van.

2014. febr. 20. 15:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy vírus, de én inkább csak egy reklámnak nézem, a firefoxodban nincs egy kiegészítő? vagy nem tettél fel véletlenül valamit a gépedre amit nem llenőriztél?

Abból lehet, hogy valami rászabadult!

próübálj meg egy víruskeresést a vírusírtóddal (ha nincs akkor pl mse (microsoft security essentials)

és ha még mindíg nem jó, tedd újra a firefoxot, ha ez se válna be, akkor passzolok!

2014. febr. 21. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!