Van arra lehetőség, hogy egy óriáslevélben csatolt fájlt le lehessen tölteni úgy, hogy az eredeti már törlődött?
Rengeteg régebbi, már törölt fájlomat le tudom menteni, de ami kellene nekem, óriáslevélben lett elküldve, és azt írja ki, hogy:
"Óriáslevél nem található!
A hiba okai lehetnek:
- a fájl érvényességi ideje lejárt,
- a letöltések száma elérte a maximumot,
- a feladó törölte a fájlt."
Esetleg adatmentő cégnél, vagy számítástechnikai szaküzletekben, bárhogyan visszaállítható?
Az óriásleveleket nem őrzik meg neked a végtelenségig. Ezt neked kell lementeni és eltárolni, ha szükséged van rá.
Nem fogják neked visszaállítani.
Kérd, hogy küldj el az illető ismét!
A saját fájlom, amit valamikor elküldtem egy személynek, és most kellene nekem. Sajnos neki sincs már meg.
A régi merevlemezem megvan még, de formatálva és telepítve lett, viszont nem tettem rá semmi programot, még videó és hangkártyát sem telepítettem, teljesen üres, nehogy felül legyen írva bármi is. Az a baj, hogy nem tudom, milyen adatmentő céget bízzak meg.
Otthoni letölthető programmal nem merek nekiállni, nehogy belepiszkálva véglegesen elvesszen a lehetőség, ami esetleg addig megvolt.
Viszont több százezer forintot sem akarok elkölteni úgy, hogy az se biztos, meglesz egyáltalán.
Az adatmentő cégek közül pedig nem tudom, melyik komoly.
Például ennél közel 100%-os sikerarányt írnak, egyedülálló laborral, ingyenes felmérést, és csak sikeres visszaállítás után kell fizetni, de nem tudom, hogy profi cég-e, mert a kurt.hu pedig 150-400 ezer forintos árat számol, és nyilván ha ilyen drága, annak oka van, aki pedig olcsóbban teszi, az nem olyan profi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!