Csak szerintem nem jó a rukkola.hu, ha az ember vidéki?
Most regisztráltam. Amiket fel tudnék tenni, mind el tudják vinni, viszont amiket én szeretnék, azokat sokan stoppolják, így esélytelen, hogy hozzájutok. Mivel vidéken lakom csatárlánc vagy posta jön szóba. Csatárlánccal bonyolult az egész, és kellemetlen, ha nem tudom rendesen célba juttatni, postán viszont 1000 forint egy-egy kisebb, 1200 egy nagyobb könyv feladása. Ha elküldök 3 könyvet, annyiból már újat is tudnék venni, viszont a rukkolán 3 könyvért kapott pontért olyan könyvekhez jutok csak hozzá, amiket simán meg tudok a postaköltségért venni vagy antikváriumban jóval olcsóbban.
Budapesten tök jó, ha az ember a városon belül tud küldözgetni a leadó pontok közt vagy személyesen találkozni, de vidékieknek nagyon nehéz ez az egész, és vagy macerás vagy költséges, és így nem igazán éri meg.
Ha neked nem éri meg, ne használd.
Én az elsők között kezdtem el használni az oldalt, akkor rengeteg jó könyvre szert tettem, aztán ahogy tömegesen kezdték megrohamozni az oldalt, hagytam a fenébe, mert semmit nem tudtam happolni. Ezzel a stoppolósdival most megint használható. Annak, aki 50 pontos divatkönyveket szeretne happolni, lehet, hogy nem éri meg, de én az ilyeneket amúgy is tableten olvasom. Azokat szoktam csak happolni, amelyeket nem találok elektronikus verzióban, ezek meg általában max. 20 pontért az ölembe pottyannak.
A posta szívás, én is mindig reménykedem, hogy valaki budapesti csapjon le a könyveimre, de szinte mindig az ország másik végéből érkezik happ...
Sajnos valóban drága mulatság tud lenni, bár én nagyon szeretem ezt az oldalt, már azért is, mert mielőtt könyvtárba indulok, itt nézem meg, milyen könyvek népszerűek, és ami tetszik, azt kiveszem. :)
Én Bp. közelében lakom. Még egy éve voltam nagyon odáig a rukkoláért, 3 könyvet passzoltam, 2-t happoltam. Utána szép lassan elfelejtettem, de most újra rátaláltam. Az említett divatkönyveket, ha bent vannak a könyvtárban, akkor kiveszem, ha nincsenek, de neten megtalálhatóak, akkor ekönyv formájában olvasom el. Rukkolán inkább tankönyvek és örök, klasszikus darabok happolása a cél, amiket nem csak egyszer okvasok el.
Én 2 könyvet vittem happontra, 1-et pedig postáztam. A postán nagyon húztam a számat, mert 700 forint lett a végeredmény, és ez egy diák esetében nem kis pénz. De nem is lenne baj ezzel, ha jó könyveket tudnék happolni, de azt a 2 könyvet is, amit happoltam, csak kényszerből tettem, hogy én is élvezhessem az oldal szolgáltatásait. Most sikerült happolnom egy tankönyvet, ennek örülök, mert ez tényleg megéri, pénzt spórolok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!