Mit kell a firefoxban beállítani, hogy ne telepítse fel a legújabb verzót, csak akkor ha én akarom?
about:config -ezt beírod a címsorba, keresőjébe pedig ezt: App.update.auto majd ennek az értékét 0 -ra állítod, ilyenkor nem frissít magától hanem rákérdez.
Ha a rákérdezést sem akarod, akkor az App.update.url -t ürítsd ki, de ha nem írod le a linket ami abban van akkor csak reinstall után kerül vissza, és addig sehogy sem lesz képes frissítésre.
Már kikerült a beállítások update füléből, csak a beépített keresők frissítését lehet kikapcsolni ott.
Régebbi verzió(k)ban:
(Eszközök -> beállítások -> haladó -> frissítés: "Ne legyen frissítve"; Edit -> Preferences -> Advanced -> Update)
27.0.1 firefox
Nekem ott van a Frissitések rész ami a böngészőre vonatkozik és itt vannak a beállitási lehetőségek,közte az is,hogy egyáltalán ne frissitse a böngészőt.
Kereső frissitésének kikapcsolása legalul van.
Nekem firefox 26-om van és nem akarom, hogy frissüljön, de még mindig nem értem, hogy akkor hova menjek, hogy ne frissítse magátról meg ne is értesítsen.
Mit ürítsek ki meg hova kattintsak pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!