Szabó Éva Györgyi kérdése:
Hogyan törölhetem a static. Flipora.com-ot?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszotokat!2014. febr. 17. 09:09
1/27 anonim válasza:
3/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Kedves Powe_r! Te már sokszor segítettél nekem! Üdv! Szép napot kívánok! Üzenek, ha sikerült!
2014. febr. 17. 10:55
4/27 A kérdező kommentje:
Rákattintottam egy "kiemelt hozzászóló" kommentjére, mely azt mutatta, hogy ez a link egy nagyom olcsó telefon tarifa. Így került ez a vacak a laptopra. Jól megjártam!
2014. febr. 17. 11:01
5/27 A kérdező kommentje:
:) Most mire is kattintsak? Ez a flipora a google crhom-on van. Nem tudok angolul így már nem is merek rákattintani semmire. :)
2014. febr. 17. 11:08
6/27 A kérdező kommentje:
Ezek vannak kiírva Az "Üdvözlünk" párbeszédpanelen.
Health Check,
Protection Clean,
Plug-in Manager,
Virus Detection,
Quick Clean,
Deep Clean,
System Boost,
Software Manager,
Network monitor,
Examine now. Melyikre kattintsak? Most egy kis ikon jelzi, hogy 34%-on van a letöltés. Most mit csinál ez a YAC? Utána eltünik ez static.flipora.com?
Köszi a választ! Üdv!
2014. febr. 17. 14:41
8/27 anonim válasza:
egyik re se TÖRÖLD a YAC progit tul sokmindent akar felrakni
9/27 A kérdező kommentje:
Erre kattintottam:
Olyan lassan tölti be, azt a valamit...
Letöltés: 0.6KB/s
Feltöltés: 0.4KB/s
Ide tölti: a legördülő menü szerint:
The progam that occupies most bandwidth
C:\ProgramFiles(x86)\intel\intel(R) Management Engire Components\DAL\Jhi_service.exe
2014. febr. 17. 15:19
10/27 A kérdező kommentje:
Megjelent a Chome icon tiltótáblával
2014. febr. 17. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!