Miért nem töltődik be semmi? :/
Figyelt kérdés
[link] így hozza be a facebookot a böngésző, de nem konkrétan csak a facebookot, más oldalnál is tapasztaltam. mi lehet a probléma?2014. febr. 14. 23:28
1/5 anonim válasza:
Szia, a Web "lapok" túlnyomó többségében a fejlesztők a lap tartalmának formázását (hogyan jelenjem meg a böngészőben) nem magán a lapon írják meg, hanem egy másik fileban (CSS) adják meg. Ha a "lap, és környezete" egyébként "rendben van", akkor ilyen úgy tud előfordulni, hogy lassú a NET kapcsolat, és a CSS később töltődik le, de a browsered már képes megjeleníteni a-nélkül is (a tartalmat).
Ha hosszas várakozás után sem rendeződik át a CSS szerinti renderelésre, akkor tudni kellene a Browser-ed fajtáját; lehet, hogy ott került letiltásra valami, amit akár nem is Te tiltottál, hanem egy jóindulatú Plug-in, vagy "Add-on".
2/5 A kérdező kommentje:
google chrome-ot használok. de próbáltam explorerben és operában is, nem sok sikerrel. van hogy a képeket sem tölti be, de van hogy rendesen működik. próbáltam törölni a böngészőt és újrarakni sajnos az sem használt :/
2014. febr. 14. 23:47
3/5 anonim válasza:
Ugyanez a probléma nálam is....
4/5 anonim válasza:
a Youtube pl. tökéletesen működik....
de a face nekem is ugyanilyen...
5/5 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs mi lehet a baja. kipróbáltam úgy, hogy nem routerről netezek hátha az a gond, de így is ilyen.. néha jó néha nem :/
2014. febr. 15. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!