Mi van halál van a YouTube-al?
Figyelt kérdés
Már hetek (hónapok) óta furcsa dolgokat tapasztalok, amikor a YT-n videókat nézek. Pl.: Megnézek egy videót és visszalépve a keresőmezőben ott marad az kulcsszó amit korábban beírtam, és ahhoz, hogy egy másik videót keressek, először ki kell törölnöm, majd újra begépelnem és ez megy majdnem minden alkalommal. Ami viszont a legdurvább, előfordult hogy ha egy videót nem néztem végig és visszaléptem a találatokhoz, akkor a háttérben szólt a videó alatti zene/hang. Először a Chrome-ra gyanakodtam (igaz FF-ben még nem próbáltam), de ez lehet akár hardveres probléma is (CPU)?2014. febr. 14. 19:03
1/3 anonim válasza:
megerősítem. nálam is hasonló a szitu, ki tudja majd kijavítják
2/3 anonim válasza:
A kereső mezőben maradt kulcsszó nem hiba, hanem direkt van úgy.
A szól még a zene dolog pedig flash player hiba. sokszor visszatérő betegség. De hát egy ilyen lyukacsos programtól mit is várna az ember, mint azt hogy sz@r legyen?...
3/3 Ditta323 válasza:
Én azt hittem, hogy a telóm selejtes, de akkor szerencsére nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!