1st vagy BitHUmen torrent a jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 16:15
2/10 anonim válasza:
Én személy szerint az 1st-t szeretem jobban.
De ennek nincs ésszerű oka. A BitHUmen nagyobb oldal több torrenttel, több felhasználóval.
4/10 A kérdező kommentje:
Hogy hogy ez 1st-t szeretitek jobban? :D
2014. febr. 14. 17:40
5/10 anonim válasza:
mert a bithumen egy vegyes kula egyszerűen nem jön át
6/10 anonim válasza:
Én nem mondtam,hogy szeretem.Évek óta nem töltöttem onnét semmit,ncore-t használóm,csupán bithumen szerintem kalap sz@rt se ér,1st is jobb nála sokkal,több a választék stb.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek. Pedig azt hittem, hogy jobb a bithumen vagy jobban kedvelik azért, de akkor ezek szerint nem.
2014. febr. 15. 12:36
8/10 anonim válasza:
Csak a neve nagy,annak főleg aki még nem ismeri,szóval nem vesztesz vele semmit ha az nincs :)
9/10 A kérdező kommentje:
8as:
Nekem van, nem rég kerültem be csak kíváncsi voltam hogy melyiket tartjátok érdemben jobbnak, mert most csak egy oldalt szeretnék használni kizárólag és most vacilálok még hogy melyik mért jó.. Üdv! :)
2014. febr. 15. 13:50
10/10 andante válasza:
Mindenesetre én mindkettőre szeretnék bejutni!? Nekem csak 1 van, az nCore!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!