Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Keszitettem egy jatekot fps...

Szabi_ka97 kérdése:

Keszitettem egy jatekot fps creatorral es szeretnem hirdetni a jatekomat? Hogyan tudnam milyen oldalakon segitenetek?

Figyelt kérdés

#FPS Creator #játékkészítés #videonepszerusites #nepszerusites
2014. febr. 12. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
csinálj neki egy blogot, ted letölthetővé és ajáld ismerőseidnek, meg facebookon...
2014. febr. 12. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
azért jó ha tudod, hogy az ilyen egyszerű programokkal készült játékért nem kérhetsz sok pénzt
2014. febr. 16. 17:57
 3/7 A kérdező kommentje:
nem penzert csinalom hanem azert,hogy tobb magyar ember is megismerhesse,hogy milyen jo jatekokat lehet kesziteni fps creatorban.
2014. febr. 16. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Be szeretnéd mutatni minél több embernek, de ide sem teszel elérhetőséget hozzá. Ez aztán a marketing, Steve Jobs hozzád képest egy senki...
2014. febr. 16. 23:39
 5/7 A kérdező kommentje:

igazad van bocs itt a jatek trailere:

https://www.youtube.com/watch?v=8bVBqkqbgzs

Egyebkent rossszul irtam a kerdest mert a jatek meg nincs kesz!

Es uzenem mindazoknak akik szerint gagyi az fps creator,hogy ez teljesen nem igaz mert jo jatekokat lehet vele kesziteni,es nezzetek meg az uj verziot az fps creator reloadedot!

2014. febr. 17. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért a feliratokon dolgozhatsz még egy kicsit, mert szánalmas a "helyesírásod". Ha meg ennyire üres a terep, akkor készíthetnél kisebbeket, nem lenne annyira feltűnő. Vagy telerakod cuccokkal meg növényzettel. A célkeresztet is eltüntethetnéd ha ráközelít a játékos.
2014. febr. 17. 18:40
 7/7 A kérdező kommentje:
kosz a tippeket,ekezetet nem tudok tenni mert amivel csinaltam az atvezetoket nem lehetett,es probalom teletenni a palyat csak az a baj hogy ha tul sok targyat teszek egy palyaba akkor kicsit szaggat a jatek.De meg javitgatni fogok rajta hogy ne tunjon annyira uresnek,de lesznek olyan palyak is amelyik rovidek lesznek es szebbek lesznek,majd de probalom a lenyeg a torteneten legyen!
2014. febr. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!