Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet a youtube- n...

Hogyan lehet a youtube- n készíteni pl. egy születésnapi köszöntést?

Figyelt kérdés
Képek plusz zene
2014. febr. 12. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:

A YouTube on sehogy. Max a YouTube-RA.

Amúgy ha már van fent videód, az alá tudsz rakni zenét a YT. saját videószerkesztőjében. De van egy olyan érzésem, hogy neked nem erre van szükség.

Nem árt ha az ember tudja , hogy mit akar kérdezni ! És az is hasznos, ha legalább egy bővített mondatban kifejti azt !

2014. febr. 12. 17:05
 2/4 A kérdező kommentje:
A választ köszönöm. Mivel én nem tanultam számítástechnikát, amit tudok ismeretek a számítógépen, arra vagy saját magamtól, vagy hozzáértő ember megfigyelésével, érdeklődéssel jutottam hozzá. Azt láttam, hogy a youtube-n saját szerkesztésű köszöntőket készítenek egyesek, gondoltam, megpróbálnám én is, ha nem bonyolult. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen program szükséges hozzá. Nekem nincsenek videóim, saját képeim vannak, a zenét pedig gondoltam, hogy a youtube-ról hozzárendelem... Abszolut naív vagyok, nem kell sem kinevetni, sem lekezelni, kérem, csak az válaszoljon, aki érdemleges, kézzel fogható, "szájbarágós" választ tud adni. 59/N.
2014. febr. 13. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Senki nem nevet ki semmiért ! Ez az oldal arra való, hogy a kérdéseinkre választ kapjunk, de több információ hiányában nem tudtam választ adni.

Fotókból történő videó készítéséhez, a legegyszerűbb program a Windows Movie maker. Amennyiben XP van a gépeden, akkor az alapból tartalmazza ezt a programot.

Win 7 vagy 8 esetén külön le kell tölteni. Innen: [link]

telepítést követően az alábbi videó szerint elkészítheted a saját kisfilmedet. http://www.youtube.com/watch?v=N17cEIjT5aA A hangot itt is alárakhatod, vagy akár a YT.on is.

Léteznek sokkal összetettebb programok is, amelyekkel nagyon komoly videó készíthető, de azok sajnos fizetős programok.

http://www.youtube.com/watch?v=-NWRIy1U8gw

2014. febr. 13. 09:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a részletes választ, én már próbálgattam, és sikerült is, a YouTube videószerkesztővel. Ez nagyon egyszerű. Íme:

http://www.youtube.com/embed/Y9eUhSn_4KA

Kísérletezek még az általad javasolt technikával is, mert szeretek foglalkozni ilyesmivel.

Egyetlen gondom volt, hogy nem akármilyen zenét rendelhetek hozzá, csak ami a tárházban van, azok pedig szöveg nélküliek, főleg gépzenék.

Mégegyszer köszönöm! :)

2014. febr. 14. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!