Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdv! Van egy D-link 524...

Üdv! Van egy D-link 524 routerem, kb másfél hetente nem lehet rá felcsatlakozni. Miért lehet ez? A többi lent.

Figyelt kérdés

Kb. másfél hetente azt csinálja hogy az eddig rácsatlakozottakat ledobja(Másik pc,másik szoba)

és nemis engedi visszacsatlakozni csak abban az esetben ha jelszót váltok, ahogy beirom az új jelszót már jó is.

Feltételezem valami biztonsági idő korlát lehet vagy hasonló, javitsatok ki ha tévedek.Valami megoldás?

2014. febr. 10. 16:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen, már 8 éves, úgy egy éve kezdett el hasonlót játszani. Sajnos nem lehet mást tenni, mint időnként rebootoltatni. A jelszó váltás is azért válik be, mert akkor rebootol. Amit én nem próbáltam, csak tippelem, hogy egy új táppal próbáld meg, csak ügyelj rá, hogy biztosan azonos értékei legyenek, különben tönkreteszi.
2014. febr. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!