Forumotion?! Segítség!
A napokban elkezdtem egy fórum létrahozását, a forumotion tűnt a legalkalmasabbnak, sikerült is kitapasztalnom a dolgokat. Mivel nem tudok angolul és a magyar változat fele is angolul van így egykét dolog nem tiszta számomra, lehet, hogy inkább azért mert nem találom. Ezekhez szeretnék egy kis segítségét kérni:
1) Csináltam egy új témakört, okés, abba egy fórumot, abba pedig még egy alfórumot, no az a probléma, hogy nem akarom, hogy az alfórumot el lehessen érni a főoldalról. Csak is a nagy fórumból.
Kép: [link]
Tehát nekem ezt így bedobja a főoldalra, és én nem akarom, hogy itt is kint legyen, csak is a "Teszt fórum"-on belül legyen elérhető.
2) A színek. Mikor posztolunk, akkor ugye választhatunk színt is. Más ilyen típusú fórumokon rengeteg fajta szín választék van, míg az én újonnan készült oldalacskámon alig 10. Ezt hogyan lehet átállítani?
Előre is köszönöm! ^^
Szia!
Ha megnyitod az adminisztrátori panelt (az oldal alján található), akkor ott van:
1.) Display -> Homepage -> Structure and hierarchy - Itt lehet választani, ha jól értelmezem, akkor neked az alsó sorból a középső kell. :)
2.) Általános -> Messages and e-mails -> Beállítás -> "Type of the editor colors palette"-nél a Simple helyett Extended-re állítsd és nagyobb lesz a választék! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!