Mit léptem én túl a neten? Ez plusz pénzbe fog kerülni?
Figyelt kérdés
Az előbb mikor bekapcsoltam a gépet,a következőt írta ki:
Beállítások/Használat/Korlátok-ban beállított kapcsolati korlátokat túllépte.
2009. dec. 7. 23:33
1/9 anonim válasza:
Korlátlan vagy korlátozott neted van?
Mert ez alapján csak azt lépted túl, amit valaki beállított a gépen, nem biztos, hogy a szolgáltatónál is túllépted a határt.
2/9 anonim válasza:
USB modemes netnél pl. nem mindegy, hogy 50 vagy 5000 MB van beállitva.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez vodafonos,modemes net,és megnéztem,50 MB van beállítva,az tele van.De nemtudom,hogy ezt mikor és ki állította így be,mert egy használt gépem van.
A másik kérdésre,-nem korlátlan a hozzáférésem,úgy emlékszem 5 GB van a szerződésben.Havi 5500 ft os vodafonra fizetek elő.
2009. dec. 8. 11:03
4/9 anonim válasza:
Akkor csak ha azt az 5 Gb-t léped túl kell fizetned, ezt csak valaki beállította és azt lépted túl.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi:):):
És azt,hogy hogy állok,azt meg tudom nézni valahogy a gépen?
Mert ezen a diagramon az 50 MB a legnagyobb érték,ami fel van tüntetve-és az meg is telt-.
2009. dec. 8. 16:35
6/9 anonim válasza:
Ez stick vagy E220 USB modem? Régi vodanetes vagyok, mindkét eszközöm van hozzá. 1. Beállítások Nyelv: magyar (Vodafone.hu), APN: Egyedi APN, internet.vodafone.net, DNS1: 80.244.97.31 DNS2: 80.244.96.1. Használat: mennyiségi korlát, ezt írd át 50 MB-ről 5000 MB-re. Hálózati preferencia: 3G kizárólag. Ez a Vodafone szélessáv (HSDPA). Mozilla Firefox/Eszközök/Beállítások/Haladó internet kapcsolat megadása: NINCS PROXY. Mobilnetek NEM használnak ilyet. És a tűzfalon engedélyezni kell a kapcsolatot, ha meg van osztva a géped (rendszergazdai és saját fiókok), akkor meg kell osztani a netet is.
7/9 anonim válasza:
Bocs: DNS1 szerver: 80.244.97.30.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,sikerült!!!
2009. dec. 9. 10:39
9/9 anonim válasza:
Szivesen. Majdnem három éve használom, kitanultam a rigolyáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!