Alkalmanként nem érzékeli a Sony vaio laptopom az itthoni wifit, miért van ez?
Figyelt kérdés
Közvetlen a modem mellett tárolom a laptopot! Amikor megvettem, akkor is volt probléma vele, elsőre nem jelenítette meg a megfelelő wifit, hanem két másikat jelzett.. Hiába is próbálkoztam több módon beállítani, nem hozta ki. Másnap mikor bekapcsoltam, egyből kijelezte. Azóta nem volt semmi gond, viszont most újra fenn áll. Mit tehetnék?2014. febr. 8. 11:13
1/2 anonim válasza:
kontakthibás a wifi kártya vagy rooter de nem biztos csak feltevés
2/2 A kérdező kommentje:
Az még elmaradt, hogy ami gépre van csatlakoztatva a router, azon kívül még egy asztali gép, meg két okostelefonon is fut a wifi, továbbá amikor vendégek jönnek ők is egyből tudnak rá csatlakozni okostelefonnal.
2014. febr. 8. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!