Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook-on hogyan tudom...

Facebook-on hogyan tudom beállítani, hogy ott voltam egy eseményen? Vagy ott leszek?

Figyelt kérdés

Ehhez kell kapnom külön meghívót, vagy hogy megy ez? Mert ott voltam egy eseményen, de arról csak képet láttam, tehát tetszikelni lehet vagy megosztani. De hogy csatlakozni hozzá, olyat sehol...

Nem régóta FB-ézek, azaz még nem vagyok ezekben járatos...

2014. febr. 7. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha az eseménynek van külön oldala, akkor ott tudsz csatlakozni. Ha már elmúlt, akkor ez azt jelenti, hogy ott voltál, ha későbbi eseményről van szó, akkor azt, hogy ott leszel.

Melyik eseményről van szó?

2014. febr. 8. 01:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Egy váradásról van szó, de annak nem volt külön oldala, legalábbis ilyen "csatlakozom", meg "talán" gombokkal, mert ilyen egyéb programokat most már találtam. Erről csak egy kép volt, meg hogy oszd meg.

Szóval szerintem ez nem volt olyan "nagy szám", hogy külön oldalt csináljanak neki.

De így most már értem, külön oldalas eseményekre lehet csak jelentkezni. Köszönöm válaszod! :)

2014. febr. 9. 18:56
 3/3 A kérdező kommentje:
*véradás
2014. febr. 9. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!