Mi a baj a facebook chatemmel?
Figyelt kérdés
Ma reggel óta a facebookomon oldalt a chatnél nem azok voltak felül akikkel sűrűn beszélek,hanem akikkel szinte egyáltalán....(további ismerősök)
Sőt!!!Akik felül voltak azokat nem is látom,külön kell megkeresnem őket lent,a chat keresőjében....
Mi lehet a gond???
2014. febr. 6. 21:00
1/11 anonim válasza:
nekem egyes emberek 2x jelennek meg :D valami nem kóser
2/11 A kérdező kommentje:
kár :( azért köszi :D
2014. febr. 6. 21:06
3/11 Emberek válasza:
valami tényleg nagyon nem okés, mert az egyik ismerősömnek én is kétszer látszottam :D
4/11 A kérdező kommentje:
:((
2014. febr. 6. 21:20
5/11 anonim válasza:
azon csodálkozom hogy egyáltalán működik :D
6/11 anonim válasza:
bezzeg amíg volt msn nem volt gond
7/11 A kérdező kommentje:
az tuti xDD
2014. febr. 6. 21:22
8/11 anonim válasza:
Angol szöveg linkkel a chatben, vigyázat, vírus!
10/11 anonim válasza:
A fizetős ESET beépített Facebook védelme jelezte tegnapelőtt, hogy hiba történt, futtassam le. Aznap chaten jött egy angol nyelvű linkes valami, mintha valamelyik csoport küldte volna, de azonnal töröltem. Észlelte, de megfogni már nem tudta az Eset, mert előbb léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!