Hogyan lehet beállítani facebook-on utólagos korlátozást az összes posztomra?
Figyelt kérdés
Tehát tegyük fel van egy ismerősöm, nem akarom törölni, de nem is akarom, hogy lássa a posztjaimat. Azt tudom, megosztás közben beállíthatom, hogy xy ne lássa. De visszamenőleg az összes posztra hogy tudom ezt megtenni?2014. febr. 6. 00:59
1/4 anonim válasza:
Én úgy láttam eddig, hogy sajnos csak egyesével megoldható a dolog :/
2/4 anonim válasza:
Beállítod "távolabbi ismerősök"-nek az illetőt és aztán meg egyesével minden posztod át állítod "imerősök, kivéve a távolabbi ismerősök"-re... Vagy már szerintem elég ha ezentúl posztolsz így, mert a többit már úgyis látta :-) Vagy ne vedd fel ismerősnek vagy töröld és kész is. Remélem tudtam segíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszike, hát ha csak egyesével lehet, akkor nem is olyan fontos :D
3-4 év posztjait nem szöszölöm végig :)
2014. febr. 6. 16:17
4/4 A kérdező kommentje:
Csak érdekes volt, mert az egyik régi ismerősöm adatlapját teljesen úgy látom mintha nem is lennénk ismerősök. Először azt hittem törölt, csak utána láttam, hogy még ismerősöm, de csak a nyilvános posztjait látom.
És mielőtt azt mondanátok kérdezzem meg tőle, hogy hogy csinálta, megintcsak nem fontos annyira, hogy ezért ráírjak egy exemre :D
2014. febr. 6. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!