Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti nem érzitek azt, hogy a...

Ti nem érzitek azt, hogy a facebook egy csomó hasznos időtöket elveszi, amit mondjuk valós dolgokra fordíthatnátok?

Figyelt kérdés
Én inaktiváltam a fiókomat,igaz,csak pár napra terveztem,de abból 1 hónap lett.Azóta olyan dolgok jutottak eszembe,ami korábban nem,elkezdtem többet olvasni,és új időtöltéseket találtam ki,plusz legalább arra is rájöttem,ki az,akinek igazán számítok,és nem csak unalomból írt rám olykor facebookon.Érdekes teszt volt ez számomra,és nem bántam meg,hogy már nem vagyok az oldal része.Ti ezt hogy látjátok?
2014. febr. 5. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez így van. Lehet azért, mert már idősebb vagyok és nem a "facebookkal nőttem fel", de épp ezért engem az FB egyáltalán nem érdekel. Néha max. üzeneteket megnézem, de nem szoktam rajt napokat lógni.
2014. febr. 5. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Én az egyetemi csoportot olvasom csak és egy-pár emberrel üzeneteket.

Ezekből egyik sem felesleges, az előbbi nélkül elég sokat szívnék (nagyon sok hasznos tanács, információ és vélemény jut el így hozzám), az utóbbit meg tudnám oldani más csatornán is, de ha már ott van, akkor nem látom akadályát használni.

Számomra mindkettő elég "valós" tevékenység.

2014. febr. 5. 13:35
 3/4 A kérdező kommentje:
most nem a hasznos dolgokra gondolok,pl a csoport infókra,hírfolyamokra,hanem ha valaki csak úgy felnéz,minden különösebb ok nélkül...
2014. febr. 5. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:

"csak úgy felnéz,minden különösebb ok nélkül"

"nem a hasznos dolgokra gondolok,pl a csoport infókra,hírfolyamokra"

Ez a két mondatod üti egymást. Azért néznek fel, mert hátha kaptak üzenetet vagy a hírfolyamra egy fontos hírt. Tehát olyan nincs, hogy ok nélkül megy fel valaki, hiszen mindennek megvan az oka, még a troll oldalaknak is, hiszen a szórakoztatás a célja; és számomra mindegy, hogy ki hol szórakozik. Egy netes játék sem különbb tőle.

2014. febr. 6. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!