Ha én pl egy filmet töltök le és mondjuk vírusos a film akkor letöltés közben is a gépemre jöhetnek vagy csak akkor amikor már letöltöttem?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 11:31
1/5 anonim válasza:
Nem a film virusos hanem nyitva van az internet kapcsolatod és ott jönnek be a virusok. Vagy pl msn ott is nyitott az internet kapcsolatod ez alatt be jönnek hogy észre sem veszed.
2/5 anonim válasza:
Ez így nem igaz. Ha pl. amit töltesz egy exe/bat stb. akkor megnyitáskor fog települni. De az más hogy a nyitott portokon keresztül a hackerek simán besétálnak a gépedbe. Ezt egy tűzfallal lehet meggátolni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, van tűzfalam és mégis úgy "érzem" mintha vírusos lenne a gépem pedig van vírusirtom is és nem jelez semmi ilyesmit de olyan mintha sokkal lasabb lenne mint "újkorában" de majd meglátom
2009. dec. 6. 16:17
4/5 anonim válasza:
De filmnél nincs exe kiterjesztés
5/5 anonim válasza:
Futass le egy alapos ellenörzést sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!