Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezt meg lehet csinálni?

Ezt meg lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Hogy vannak például külföldi film és csinálnék egy blogot más,hogy abból a filmből szedem el a szereplőket és abból a filmből szedek le képeket és kirakom úgy. Na ezt szabad?:)

Mondjuk,ha a barátság extrákból kivenném a két főszereplőt (nem tudom a színészek nevét)és más történetet írnék,de a képeket a barátság extrákból szedném.

Nem tudom,hogy mennyire érthető lett érthető, de aki értette az írjon,hogy szerinte jó ötlet-e:D

2014. febr. 1. 19:57
 1/4 anonim válasza:

Milyen nyelven írnád a történetet?

Talán más nyelvek jobban mennek. Magyart még gyakorold egy kicsit.

2014. febr. 1. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát te mekkora egy humorista vagy.

Ja,nem.

Gyorsan írtam és telefonról, ezért lett ilyen.

Szóval. A blogra a képeket egy külföldi filmből szedném.

Erre mondtam példának a Barátság extrákkal c. filmet.

Ha onnan ki venném a két főszereplőt, vagyis Timberlaket és Kunnist és a képeket is a filmből szedném ki, csak más történetet írnék hozzá. Szerintetek ez jó ötlet?:)

2014. febr. 1. 20:52
 3/4 anonim válasza:
igen... nyugodtan meg lehet csinálni... senkinek nem ártasz vele ha egy már létező filmből veszed le a képeket... főleg ha a story más :) ... már ha a szerzői jogvédelemre gondoltál , azt nem sértesz vele :)
2014. febr. 4. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2014. febr. 7. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!