Facebook idővonalal mi lehet a probléma?
Mi lehet abban az esetben a probléma az idővonalammal?.
Ha a saját idővonalamon,nem jelenik meg,egy ismerősömtől sem,a megosztásaik és posztolásaik ?.
Hol tudnám visszaállítani hogy továbbra is megjelenjenek ?.
Az nem is fog az idővonaladon megjelenni (eddig se jelent meg), csak ha megjelölnek benne, vagy eleve úgy posztolnak, hogy megosztás egy ismerős falán (konkrétan a tieden).
Mások megosztásai nálad a Hírfolyamban jelennek meg, ha nem vetted le egyenként mindenkinél a pipát (vagy az újabb verzióban nem kapcsoltad ki a követést).
Köszi a választ.
Utána néztem,és úgy látom nekem is tényleg az új verzió van.
Elöszőr az volt a hiba nekem,hogy a percről percre részt véletlenül elrejtettem.Aztán kértem a fcebook-tól javítást,ezt másnapra megkaptam,visszakerült a percről percre doboz.A ztán nem tudtam elképzelni mért nem látom a kezdőlap-ra kattintva az ismerőseim,megosztásait stb..
És így most hogy kipróbáltam hogy a követést,mindnél bekapcsoltam,visszajött,vagyis most már megjelenik mindenki megosztásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!