Miért nem tudok belépni a routerek menüjébe?
Heló
T-home internetem van amit szeretnék megosztani csak az a probléma hogy egyik routernek a menüjét se tudom behozni, van egy TP-Link WR543G routerem meg a thome nemrég küldött egy ZTE ZXV10H201L digitális elosztót de egyiknek se tudok belépni a menüjébe. Ha tudtok valami megoldást akkor megköszönném előre is.
Első vagyok.
2# válaszoló, azért írtam ezt a megoldást, mert nekem nem hozzta be se a 192.168.0.1 se a 192.168.1.1 és még a tplinklogin.net se.
A ZTE eszköz felületét próbáld meg ez alapján elérni:
http://www.youtube.com/watch?v=rNo00eT9Y6M&list=PL5CFF475DE7..
Akkor probáld meg egy másik böngészőben. A 192.168.1.1 vagy a 192.168.0.1 és a tplinklogin.net -et. A digitális elosztónak nézd meg a cimkáléjét az alján. Oda le szokták írni hogy mi a belépő számsor és a hozzá tartozó felhasználó név és jelszó.
Bár lehet hogy azt nem tudod állítgatni ha az a központból van vezérrelve, pl a digi modemje is ilyen.
szépen belépsz a cmd nevű progrmba(start menű\parancsoknál beírod> win7 esetén a keresőbe)
itt beírod ipconfig
és amit a gép kiír, ott megkeresed az alapértelmezett átjárót, és ezt írod be a böngésződbe
és voálá, már kéri is a felhasználónevet, jelszavat
ez a routeredbe fog belépni(mármint, ami közelebb van a gépedhez(logikailag)
A tplinknek 192.168.1.1 az ip-je amivel be is tudtam lépni régebben, a zte-nek 192.168.1.254 mind a kettőnek megvan a felhasználóneve és a jelszava is de egyik se csinál semmit.
Avast van a gépen. Próbáltam internet explorerrel, firefoxal és chromemal is de egyiknél se jött be a menüje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!