A Mozilla Firefox mindig tele van nekem reklámokkal. De miért van ez, és hogy an tudnám eltüntetni?
Figyelt kérdés
Sokáig egy nem ismert keresőt rakot be kezdőlapnak, és akármit csináltam, nem tűnt el, de ez valahogy megszűnt. De szinte az összes oldalon ugyan azok a reklámok jönnek be, amik időközönként cserélődnek, meg rákattintok valamit és egy másik ablakban hozz be reklámokat. Meg a szövegben néhány szót kiemel zölddel, és ha ráviszem a kurzort, akkor kiírja angolul hogy nyerhetek egy iPad-t. Próbálkoztam újratelepítéssel, de csak annyi változott, hogy most már inkább a lap aljára meg elejére rakja a reklámokat, de pl. a Trollfész.cc-n a poszt címe és a kép közé is szokta rakni. És csomószor villog a kurzor, meg talán egy kicsit le is lassítja a böngészőt. Mi lehet a baj, és hogyan szabadulhatnék meg ezektől?2014. jan. 29. 22:23
1/3 anonim válasza:
A kezdőoldal alján Kiegészítők, Kiegészítők letöltése. Adblock Plus, hozzá letöltesz magyar, német, román, orosz külső szűrőket. Ezek naponta automatikusan frissülnek. Nincs többé reklám!
2/3 anonim válasza:
Beállításokban tiltsd le a Felugró ablakokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!