Facebookon hogy kell megcsinálni ezt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy hogyan tudom beállítani facebookon hogy ha valami poszthoz hozzászólók akkor azt ne küldje el az összes ismerősömnek hogy ,,Ez a személy hozzászólt ennek a képéhez vagy kiírásához,, Mert nagyon unom hogy mások állandóan mondják hogy "láttam mit írtál ennek a posztjához xD " meg hasonlók. Előre is köszi :)2014. jan. 29. 18:21
1/2 anonim válasza:
Beállítások(fogaskerék)>adatvédelem bal oldalt>ki láthatja a dolgaimat> "szerkesztés" link "egyéni>a panelban "elrejtés előlük", beírod a nevet vagy neveket és változtatások mentése
2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ez attól függ, hogy a posztolt dolognak mi az adatvédelmi beállítása. Tehát ha te olyan poszthoz szólsz hozzá (vagy esetleg lájkolod), ami publikusan lett megosztva (vagy ismerősök ismerősei), akkor az megjelenhet az ismerőseid hírfolyamán, hogy te most épp ehhez szóltál hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!