Google Chromeba való bejelentkezéshez kaphatnék egy kis segítséget, mert előző nem volt sikeres?
Ahányszor belépek a Google Chromeba ( és google fiókba is szeretnék) minden alkalommal hibaüzenetet kapok és háromszor le kell x-elnem v ok-éznom és utána megnyitja a google oldal, de a fiókomba nem jelentkezik be. Utána rámegyek a beállításokra és be tudok jelentkezni.
hibaüzenet:
Profilját nem sikerült rendesen megnyitni, Előfordulhat, hogy néhány funkciót nm tud használni. Kérjük ellenőrizze, hogy a profil létezik-e, és hogy Ön rendelkezik. E a profil tartalmának olvasásához és írásához szükséges engedéllyel.
erre kaptam választ, ezt csináljam meg:
1. Csukd be a Google Chrome-ot
2. A Total Commander-ben Beállítások\Általános beállítások\Képernyő menüpont alatt pipáld ki a "Látszik a rejtett\system fájl"-t
3. Menj ide: C:\Documents and Settings\{felhasználónév}\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default
4. Töröld ki az összes Web Data és History fájlt
5. Nyisd meg újra a Google Chrome-ot és a hibaüzenetnek el kellet tünni
miután megtettem sikerrel napokig nm is volt problémám, de azóta újra és újra előjön hiába csinálom újra és elég idegesítő.
valaki tudna megoldást?
Ma frissitették a Chrome-t, nálam az előző frissitésnél bolondult meg, le kellett tiltanom minden bővítményt, kivéve az Adblock Plus-t.
A legjobb, ha teljesen törlöd, de minden részét (Ccleaner bal oldali menűben Eszközök, itt jobb egérgombbal kijelölöd a Chrome-t és letakarítod). Ccleanerrel Takarítás, aztán innen töltsd le az újat.
Ez az új verzió, már két napja frissitették.
32.0.1700.107.
Próbáld meg kézzel, Három vonal alatt, Google Chrome névjegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!