Miért nem tudok belépni a Bukkitos szerveremre (Invalid Session (try restarting yout game) )?
Csináltam egy Bukkit szervert, megoldottam, hogy nyilvánosan fel lehessen be lehessen lépni (az a portnyitásos dolog meg GameTracker...), de nem tudok én nem tudok belépni rá. Amikor próbálkozok, akkor a minecraft aztírja, "Invalid Session (try restarting your game)". Írták, hogy azért lehet ez, mert több kliens is fut, de most nem ez a helyzet. Olyat is írtak, hogy ez azért van, mert online módban fut a szerver. (online-mode=true). Nálam az a baj, hogy hiába állítom át mindig false-ra, indításkor visszaállítódik (erre viszont azt írták, hogy nyilvánosan offline módban meg veszélyes szervert futtatni). Szóval ezt a problémát kellene valahogy áthidalni. Bármilyen segítségnek nagyon örülnék.
S sokszor emlegetett oldal: [link]
Elúre is köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!