Miert hal meg a netem, ha a mozillat hasznalva rakattintok egy videora?
Elorebocsajtom, hogy no vagyok es annyira nem ertek a szamitastechnikahoz szoval legyetek turelmesek legyszi.
A problema:
Tegnap amikor a facebookon meg akartam nezni egy videot, akkor kezdodott, nem tudom, hogy kapcsolodik-e hozza.
Egesz nap testveremnel hasznaltam a netet es amikor hazamentem akkor kezdodtek a gubancok.
A lenyeg, hogy az IE es a mozilla is mukodik amikor bekapcsolom a szamitogepet, szoval kapcsolodik a nethez, de amikor valami 'komolyabbat' csinalnek, tobbet, mint olvasas, akkor elmegy a net, nem tudok chatelni se, se videokat nezni.
Elmeletileg virusmentes, lefutattam ketszer is egy full scant, a halozati adatkartya mukodik, leellenoriztem.
A mozillat visszaallitottam eredetibe, reset. Bar amikor harmadjara csinaltam ezt, akkor eltuntette az osszes konyvjelzomet.
Meg egy system restore-t is csinaltam, de igy se mukodik.
A tobbi gep mukodik rendesen, ugy ertem az internettel semmi gond.
Ezzel a geppel meg nem ertem, hogy mi a helyzet, csak windows safe modban tudom az internetet hasznalni rajta.
Mit allithattam el?
Koszi a normalis valaszokat, ami egyszeru, mintha egy 6 evesnek magyaraznal. :)
Tegnap támadás volt a Facebookon, aki megnyitott egy linket, megfertőzte a számítógépét trójaival. A CHAT-tel is gond volt, ott is megjelent. Eset Smart Security7 megszakította a netes kapcsolatot nálam.
Nem tudom, mi a védelem a gépeden, de ha nincs másik ESET-NOD telepítve, ezt futtasd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!