Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Facebook bejelölhet valakit...

A Facebook bejelölhet valakit ismerősként a nevemben?

Figyelt kérdés
Ma visszaigazolást kaptam egy olyan embertől, akit nem is jelöltem be, illetve üzenetet, hogy milyen jó, hogy bejelöltem. Oké, valóban ismerem, és nincs kifogásom ellene, hogy a fb-n az ismerőseim között legyen, de tény, hogy én nem jelöltem be őt. És ez már nem az első ilyen eset, régen az iwiw-en is megesett. De ugyanakkor olyan is volt, hogy valaki, akit be sem jelöltem, visszaírt, hogy sorry, nem emlékszik, honnét ismerjük egymást, és én tényleg nem is ismertem az illetőt. A jelszavam senkinek nem adtam meg. Lehetséges magyarázatok?
2014. jan. 29. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyen nincsen.

Esetleg valaki ajánlhat ismerőst de azt neked kell ismerősnek jelölni.

Valószínűleg félre nyomtál vagy értintő képernyőnél megesik az ilyen telefonon :)

Vagy a rosszab ha benne maradtál valhól és más piszikálta pl sulis gép, más gépe vagy más telefonja.

Én azt azért ajánlom hogy változtass jelszót facen is és email címeden is!

2014. jan. 29. 10:09
 2/2 anonim válasza:
Ilyen velem is történt és én is tanácstalanul állok a dolog előtt. Egyszer csak jön a facebook-os értesítés, hogy "XY" visszajelölte hogy ismer. A bökkenő csak az, hogy abban biztos vagyok, hogy én nem jelöltem ismerősnek... (Természetesen amúgy ismerem az illetőt.
2014. márc. 16. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!