A Facebook bejelölhet valakit ismerősként a nevemben?
Figyelt kérdés
Ma visszaigazolást kaptam egy olyan embertől, akit nem is jelöltem be, illetve üzenetet, hogy milyen jó, hogy bejelöltem. Oké, valóban ismerem, és nincs kifogásom ellene, hogy a fb-n az ismerőseim között legyen, de tény, hogy én nem jelöltem be őt. És ez már nem az első ilyen eset, régen az iwiw-en is megesett. De ugyanakkor olyan is volt, hogy valaki, akit be sem jelöltem, visszaírt, hogy sorry, nem emlékszik, honnét ismerjük egymást, és én tényleg nem is ismertem az illetőt. A jelszavam senkinek nem adtam meg. Lehetséges magyarázatok?2014. jan. 29. 09:49
1/2 anonim válasza:
Ilyen nincsen.
Esetleg valaki ajánlhat ismerőst de azt neked kell ismerősnek jelölni.
Valószínűleg félre nyomtál vagy értintő képernyőnél megesik az ilyen telefonon :)
Vagy a rosszab ha benne maradtál valhól és más piszikálta pl sulis gép, más gépe vagy más telefonja.
Én azt azért ajánlom hogy változtass jelszót facen is és email címeden is!
2/2 anonim válasza:
Ilyen velem is történt és én is tanácstalanul állok a dolog előtt. Egyszer csak jön a facebook-os értesítés, hogy "XY" visszajelölte hogy ismer. A bökkenő csak az, hogy abban biztos vagyok, hogy én nem jelöltem ismerősnek... (Természetesen amúgy ismerem az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!