Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti szerettek webkamerát...

Ti szerettek webkamerát használni? Ha igen, miért, ha nem miért nem?

Figyelt kérdés

Én nagyon idegenkedem tőle, kaptam egyet nem olyan rég, azóta is csak fel van téve a monitor tetejére, de azóta sem éreztem késztetést, hogy bekapcsoljam.

Jóformán csak a családtagokkal beszélünk skype-on, sokszor órákig dumálunk. Valamiért engem frusztrál, hogy ott ülnek és monoton bámulnak a kamerába, néha ásítoznak egyet.

Ez idő alatt én teszek-veszek, nem akarom,hogy bámulják a képem, mindig kérdezik,hogy miért nem telepítem már a kamerát, de én nem akarom, nem érdekel. Ennyi erővel a merev fotómat is bámulhatják, legalább az nem ásít és nem vág pofákat.

Ti hogy vagytok ezzel? Miért jó, miért nem?

2014. jan. 28. 13:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én se használom. Minek?

Aki meg akar nézni, jöjjön ide.

2014. jan. 28. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

USB set igen

ha skypeolok bedugom és használom ha meg nemkell kihuzom igy a virusok nemtudják bekapcsolni

2014. jan. 28. 13:15
 3/12 anonim ***** válasza:

"igy a virusok nemtudják bekapcsolni"

ezen jót nevettem. nevezd már meg a vírust, ami bekapcsolja.

2014. jan. 28. 13:20
 4/12 A kérdező kommentje:
2. ebben igazad van, én még a mikrofont is kihúzom, ha nem használom.
2014. jan. 28. 13:20
 5/12 A kérdező kommentje:
3. nevethetsz, igen is létezik olyan olyan "behatolási módszer" amivel a hekkerek tudják használni a kamerádat, információkat gyűjteni, vagy egyszerűen csak szórakozásból lefotózni és feltölteni a netre a fotódat.
2014. jan. 28. 13:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy létezik. de ezzel az erővel, amíg skype-olsz is lefotóznak. az nem zavar?

Nameg elképzelem, hogy egy vérprofi crackernek (mert ugye egy windows egyszerű biztonsági rendszerén se egyszerű ám átjutni) azzal tölti értékes idejét, hogy egy 13éves kislány webkameráját nézegeti, míg az porszívózik..vagy alszik...vagy..akármi... hülyeség.

2014. jan. 28. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:
ki tudja kedves utolsó :) a mai beteg világban :)
2014. jan. 28. 13:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze, hogy hülyeség, de mégis megteszik. Azért teszik meg, mert egyszerűen élvezik, hogy képesek megtenni. Amúgy nem ez volt a kérdés, ne kanyarodjunk el.
2014. jan. 28. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

Téged tettek már ki, hogy ennyire egyet hajtasz?

Vagy csak szimplán ezt nevelték beléd?

2014. jan. 28. 13:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem tettek ki szerencsére, nem is adtam rá okot és lehetőséget, főleg nem nevelték belém, hogy nekem mi a jó és mi nem.

A kérdésem nem kell túlbonyolítani, arról szól, hogy aki használja, miért szeretni, aki nem az miért nem?

2014. jan. 28. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!