Szerintetek? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam mivel tudok angolul keszitek egy sorozatot mint (tudjatok az angol narancsos ficko xd anoying orange)hasonlo videokat keszitenek csak nem zoldseg gyumi lenne benne hanem pl telefon tablet ajfon es az ajfont csesztetik mindig es vegen letrehoz egy ibeert es azzal vilaguralomra akar torni es a tablet es a telefon legyozne oket stb stb.Ez mind angolul lenne.Ez copy lenne?(mellesleg itt is viccek robbantasok lennenek neha tutorial jatekok stb).Ennek lenne nezettsege ill copy lenne?Szerintem vicces lenne.De copy lenne es ha nem lenne nezettsege? elore is koszi.egyszer kiirtam de nem nagyon kaptam konkret valaszt :( de irjatok le hogy miert is lenne copy vagy miert nem lenne copy.Ill lenne nezettsege mert vagy nem lennne nezettsege mert..Pls segitsetek es a trollok kimeljenek.bocsi a hibakert mert telorol vok.2014. jan. 27. 20:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!