Miért van ez a nettel?
Van olyan amikor rájön egy olyan dolgog a netre hogy mindig elmegy, fél percre általában és addig be szar az egész.
Van olyan nap amikor rá se jön, de van olyan nap mint pl. a mai hogy amikor haza jöttem netezni se lehet.10MB-s netet fízettünk. Invitel-nél vagyunk.
Például?
Nem tudnál segíteni? :/
hát pl:
Honlaptól amit nézel (van amelyikek lassúak vagy nem töltene kbe), vírusírtó miatt (letiltja, lassítja, stb), rossz a vezeték (elöregedett, sérült, zárlatos, akármi), messze vagy a központtól (bizonyos távolság után a sebességnek csak egy része érhető el), túl nagy a modem-oszlop közötti táv (max 100m hosszú lehet, mert ott már teljesen elveszik a jel) *nekem pl ilyen gondom van 10mb-os netem van, de a házunk messze van 2 oszloptól és ezért még a kábelt sem igen akarták behúzni illetve ersított ajánlottak, de az sok pénz, szóval 10mb-s netem megy kemény 2,5mb-val* , szolgáltatónál van gond (szerelnek, valami rossz, nem vették észre a hibát) stb stb
de még olyan is előfordulhat, hogy a gépeddel van baj vagy a modemmal, szóval érted... ez nagyon hosszú folyamat, bárhol lehet baj.
futass le itt egy sebesség test-et és a kapot eredményt másold be ide
mellékesen néha nekem is megszakad csak úgy magától meg nem akar betölteni.
ilyenkor újraindítom a modemet aztán reménykedem.
Értem.
Maga a net sebbeség jó mert a GTS datanet speed-en szoktam tesztelni és ott jó :D
Csak sűrűn el megy :/
Nálunk az okozott ilyen bajt, hogy a routerje döglődött.
Akkor még egy hitvány fajta volt, az első aránylag jól bírta (2 évig), majd a másik kettő ugyanabból a fajtából egy évet sem bírtak, majd hoztak egy más fajtát azzal idáig nem volt baj, és nem is szakadozik, pedig van egy 3-4 éve ennek.
1 hónapja vettünk 1 új routert! 1 hétig semmi gond nem volt de utána szakadozik a net :/
Amikor el megy a net néha azt írja hogy "Csatlakoztatva"
valamikor meg azt hogy korlátozott hozzáférés!
A laptopnak nincs baja mert máshol jó a net!
De nálunk nem :/
Sebessége az jó 10MB, de egyből elmegy a net ha töltök! De máskor is elmegy elég sokszor :/
A modemet azt szeptemberbe kaptuk mert szeptemberben költöztünk és új net lett!
Invitelnél vagyunk!
Mi lehet a gond? Áramtalanítást is próbáltuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!