Hogyan vagy hol tudom megnézni az alaplapom tipusát?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem jó fogalmaztam meg de a lényeg az hogy az adatait meg nézhetem e valahol annélkül hogy szét szedjem.Asztali gépről van szó kaptam de a volt tulaj sem tud róla semmit.2014. jan. 26. 10:14
1/5 anonim válasza:
AIDA64 (régi nevén Everest) kiírja a pontos típusát, meg egy csomó infót is róla. Az esetleges további infók beszerezhetők a típus ismeretében google és hasonló eszközök által.
2/5 Sajtból van a hold : válasza:
CPU-z-t letöltöd, megnyitod, Motherboard típusa. Kiírja neked és te beírod a barátodba (google). :)
3/5 anonim válasza:
start > kellékek > futtatás - ide beírod dxdiag > kapsz 1 kis ablakot - rendszert gyártója (márkája) rendszer típusa (h melyik modell)
+ minden más info ott lesz a gépedről
4/5 anonim válasza:
vagy ha ennél konkrétabb infok kellenek everest ultimate a legjobb
5/5 Lajos54 válasza:
...ráadásul, amikor indul a gép, egy pillanatra "bejelentkezik" az alaplap. Ha résen vagy, és azonnal megnyomod a Pause/Break gombot, pontosan el tudod olvasni. Vagy, ha indításkor a megfelelő billentyűvel (általában F8 vagy Delete) belépsz a BIOS-ba, onnét is ki tudod olvasni az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!