Miért nem lehet használni a wifit, ha ki van kapcsolva a gép? (
Figyelt kérdés
Router:TL-RW740N
Net:Diginet
2014. jan. 25. 20:45
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi,TL-WR740N
2014. jan. 25. 20:46
2/10 P.O.C. válasza:
3/10 P.O.C. válasza:
Én is a TP-Link -re szavazok. Bár az utóbbi években ez is zuhant minőségileg, de még mindig jobb mint a többi, ami ebben az árkategóriában kapható.
4/10 P.O.C. válasza:
Bocs ! Az utólsó hsz- -emet vedd semmisnek, ezt nem ide akartam írni, hanem egy másik kérdéshez. :)
5/10 A kérdező kommentje:
oke koszi a segitseget! ha lesz meg valami kerdesem irok.ha nem baj
2014. jan. 25. 20:58
6/10 A kérdező kommentje:
bocsi,de nemtudnad nekem leirni,hogy konfiguraljam,mert itt nemtudok kovetkeztetni, hogy mi micsoda..
2014. jan. 25. 21:03
7/10 P.O.C. válasza:
Szerintem eléggé emészthető az a leírás. Annyit kiegészítésként, hogy mivel Digineted van valószínűleg PPPoE -t kell választanod a WAN beállításoknál, és megadni na szolgáltatótól kapott felhasználónevet és jelszavat.
8/10 A kérdező kommentje:
mindegy valahogy csak megoldom...
2014. jan. 25. 21:08
9/10 P.O.C. válasza:
Kezd el olvasni, és ha valamit nem értesz, akkor elmagyarázom, de azt ne várd el, hogy az egész beállítást legépeljem ide.
10/10 A kérdező kommentje:
oke,akkor majd irok
2014. jan. 25. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!