Ez valami vírus? Hogy tudom eltüntetni?
Véletlenszerű szavak vannak így aláhúzva, és zölddel kiemelve, és amikor fölé viszem a kurzort, a képen látható "szövegbuborék" jelenik meg. avast-al átnéztem a gépet, talált pár vírust, le is szedte őket, de Chrome-ban még mindig él a jelenség. Ugyan ez volt Firefox-nál is, de onnan eltűnt! Egyik indításkor kiszedte az avast... ugyan úgy indításnál chroman-ál is talált vmit, de még mindig jelen van...
Kép:
Vírusírtót vírusírtóval.
ilyenkor nézd meg hogy mi is az a vírus (több milliárd van) és talán többet mondhatunk.
Futtasd a Malwarebytes -t.
beépülnek a böngésző kiegészítőkba onnan távolítsd el miutá a rendszerből sikerült.
Általánosságban így:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__50..
Leszedtem amit javasoltál, és le is kapott pár ilyen popup vírus félét. Azóta nincs ez a jelenség! Köszönöm!!!
Viszont a kezdőlapom még mindig nem a google.hu, hanem vmi badoo-s szarság, és nem változik meg.
Erről esetleg tudsz valamit?
Beállításaiban nézz körül. Psihing oldalak meg ilyenek. Általában azért szoktak tűzfalak (és vírusírtók) blokkolni oldalakat mert veszélyesek, pl Adathalász (phishing), vagy közvetlen vírusfenyegetést jelent (rosszindulatu webhelyek). A bizonsági beállításoknál beállítható.
Malvare írtók vannak ingyenesben is.
Az IoBit MalwareFrighter.
A malwareBytes-t azért is ajánlottam mert az egyik legjobb, de én is az IMF -t használom jelenleg.
Csak annyit jelent,hogy free, hogy egy két opció nem beállítható (pl usb védelem), viszont a hatékonysága a neten ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!