Miért nem működik a chat.hu?
Figyelt kérdés
A java betöltésekor azt írja ki, hogy "Application blocked by security settings."
Nincs letiltva se a tűzfalban, se máshol a java futtatása. Máshol megy is, még a java honlapon is tudtam verifikálni, vagy mi a fene, gratulált is nekem a java honlap. :D Így nem értem mi a sz@r baja lehet.
2014. jan. 22. 20:15
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem megvan a megoldás. A start menüdben kell lennie egy olyannak, hogy configure java. Abba belemész, és a security fülnél beállítod mediumra a csúszkát. Ez megoldja.
2014. jan. 23. 11:10
4/8 anonim válasza:
Szia. Nekem is ugyan ez a bajom, nem tudok belépni egyik böngészőben sem. Segytenél, hogy Te milyen böngészőt használsz és hogy hol lehet beállítani , az a java securitis csuszkát, mert nem találom :S ... Előre is köszi
5/8 anonim válasza:
Szia. A 4-es voltam, megtaláltam, a beállítást... és valóban segített, már be is tudtam lépni ... 1000 hála és köszönet. :)
6/8 Böbe866 válasza:
Köszönöm!!! :D :D Nekem megoldotta a gondot, hogy beállítottam a security fülnél a medium-ot. :)
7/8 anonim válasza:
Kössz, nem segítettél, de rá vezettél.
8/8 turbo2003 válasza:
nekem medium ful se jelenik meg !!! mit csináljak ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!