Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megváltoztatni...

Strasser kérdése:

Hogyan tudom megváltoztatni az IP-címemet?

Figyelt kérdés
Tesómat letiltották egy játékról és addig én sem tudok játszani amíg erről az IP-ről próbálok belépni.. Ezért kéne az új IP.

2014. jan. 22. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:

ha valamikor fix IP-t igényeltetek a szolgáltatótól, akkor a szolgáltatót KELL megkeresnetek, az IP módosításához.

ha dinamikus IP-t oszt ki a szolgáltatód, akkor bontsd a széles-sávú NET kapcsolatot, takaríts ki a CCleaner programmal, majd indítsd újra Hálózati kapcsolatot a szolgáltatóddal. (ekkor az, általában új IP oszt ki)

ha nem pech...!

2014. jan. 22. 16:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam azt már, hogy kihúztam, visszadúgtam és ugyan az maradt az IP, vagyis nem dinamikus.. ezért nem tudom, hogy most mit? hogyan? kéne..:S
2014. jan. 22. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
dinamikus lesz az, csak várj vele egy fél órát
2014. jan. 22. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:

proxy...?

(milyen net-szolgáltatód van? kábel-modemes, vezetékes teló modemes, stb...?, van router...?)

2014. jan. 22. 16:28
 5/10 A kérdező kommentje:
szerinted ha kihúzom a konnektorból és várok vele kicsit tovább és visszadugom, megváltozik az IP?
2014. jan. 22. 16:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Kábel modemes, és van router is igen..
2014. jan. 22. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit húztál ki, a gépet vagy a routert. A routernél bontsd a kapcsolatot, mert az jelentkezik be a szolgáltatóhoz.

Amúgy ha újra bejelentkezel, akkor sem feltétlenül kapsz új IP-t, ahogy már utaltak is rá.

A non-transparent proxy is lehet megoldás, ennek utána tudsz nézni, akár itt a gyk-n is volt már ilyen kérdés.

2014. jan. 22. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha routert használsz, akkor a router MAC címét kell megváltoztatnod, ezt a router configjában tudod megtenni.

(használati útmutató, esetleg router user manual)

2014. jan. 22. 16:49
 9/10 A kérdező kommentje:
ha adok neked egy facebook linket, nem tudnál üzenetben segíteni?:S egész nap próbálok valamit kihozni, de semmi...
2014. jan. 22. 16:51
 10/10 A kérdező kommentje:
???????????
2014. jan. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!