Facebookon melyik várost/országot adja ki? Ha. (lent)
Figyelt kérdés
Pl. Valaki lakik pl, Londonban....és én meg Magyarországon. És ha a Londonba belép a személy a facebookomba, milyen várost / országot ír ki, amikor úgye belép? Mert amikor más országból valaki belép, mindig kiadja. És akkor ez mitől függ? Pl nekem mit adna ki? Magyarországot ,hogy itt regisztráltam, vagy attól függ hogy milyen város, ország van nekem kitéve facebookon?2014. jan. 22. 12:14
1/3 A kérdező kommentje:
Pl : én belépek egy külföldinek a facebookjába ! aki pl Londonban él.és akkor amikor belépek,mindig ad ki olyat hogy hol él vagy nem tudom
2014. jan. 22. 12:18
2/3 savanyújóska válasza:
IP-cím alapján nézi, hogy honnan léptél be, illetve ha a böngésző küld helyadatokat, onnan is. Tehát ha te itthon élsz, és valaki Londonban belép a tiedbe, jó eséllyel kapni fogsz egy értesítést, hogy erősítsd meg, hogy te voltál, vagy nagyon gyorsan cseréld le a jelszavad.
3/3 anonim válasza:
Azt, hogy kiadja-e vagy nem, a fiók gazdája tudj beállítani (illetve az is aki belépett a fiókba).
De a helyet mindig át tudja írni bármire.
Például én most Pesten be tudnék úgy lépni, hogy a hírfolyamban azt látnák az ismerősöm, hogy mondjuk Mexikóban vagyok. Vagy úgy is be tudok lépni, hogy nem ír ki semmit, meg úgy is, hogy automatikusan a ténylegest írja ki.
Ha viszont a fiókodban megnézed az Aktív bejelentkezéseket, ott láthatod, hogy mikor és (nagyjából) honnan lépett be valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!